OM OSS

  Lämna stora staden Helsingborg och stick näsan mot norr, passera byar och samhällen, kor, grisar, adelsmän och bonnläppar, glid förbi Krapperups slott och ta dig så hela vägen ut på Kullahalvöns spets. Till syndens näste. Mölle by the sea. Här finns ett krukmakeri som sedan slutet av förra århundradet är beläget mitt i byn.

  Året runt, i stort sett alla dagar är vi på plats och bjuder dig välkommen att möta ett uråldrigt men tidlöst hantverk.

  ÖPPET EVERY DAY 10-LATE

  Här kan du få nästintill allt som TAKE AWAY,

  krukor, soppor, mackor, pizzor, personal m.m.

  KONTAKTA OSS

  Mölle Krukmakeri
  Mölle Hamnallé 9
  263 77 Mölle
  042-34 79 91

  E-post: info@mollekrukmakeri.se

  Kulla Service AB
  Bifirma, Mölle Krukmakeri
  Orgnr: 556952-4365

  Välkomna till cyberbokningen! Dagtid bokar du för vår lunch-a-la-carte-meny och/eller cafè men klockan 17.00 byter vi skepnad och börjar dänga Pizza Napoletana . Alltså ett totalt menyskifte men mer om detta under "MAT" på hemsidan. Om det verkar vara fullbokat kan du alltid ringa på 042-347991 så kan vi nästan alltid klämma in er. Vi har nämligen ett antal bord som är reserverade för drop-in. Observera att vår lilla restaurang har "högt i tak" men den är i övrigt lika trång som en bodega i Caracas, och ungefär lika tyst o lugn.

  Krukmakeri

  Vid foten av kullaberg, i byn Mölle, ligger sedan 1997 krukmakeriet som står för det irrationella, långsamma och kanske något motsträviga. Ty i dessa tider när svensk industri fått för sig att den enda möjliga vägen är att producera mest möjligt, billigast möjligt och helst på andra sidan planeten, strävar vi envetet åt motsatta hållet.

  Läs mer

  Instagram @mollekrukmakeri

  Webbplats www.mollekrukmakeri.se använder cookies. Mer information.