JOBBA HOS OSS

  VI SÖKER EN

  PLATSCHEF

  TILLTRÄDE SNARAST//NÄR MÖJLIGT

  TILLSVIDARE året runt

  HELTID//DELTID

  Lön efter meriter

  En ledande och mycket ansvarsfull roll på Mölle Krukmakeri.

  För mer information, skicka in din ansökan till :

  jobb@mollekrukmakeri.se

  Vi hörs!


  SOMMARJOBB
  2023

  Det är världens roligaste kneg, på ett krukmakeri nära dig. 

  Tillsammans jobbar vi årets alla dagar, och jobbet är väldigt flexibelt. Det kan vara heltid, deltid, säsong, timmar you name it! Alla tjänsterna kan utvecklas till fasta tjänster och livslånga band för den rätte. 

  Erfarenhet inom restaurang är ett +, men inget måste. 

  Du blir upplärd på plats utav oss. 

  Däremot är alla tjänsterna svåra jobb, du måste vara dedikerad och ha med dig hela hjärtat i allt du gör. 

  Ha siktet inställt på att bli bäst av alla på precis det som du gör. 

  Lön är enligt HRF eller förhandlad lön för dig med erfarenhet eller meriter. 

  Skicka in din ansökan till

  jobb@mollekrukmakeri.se 

  Ansökan ska innehålla:

  CV

  &

  ett brev om varför just du vill jobba här

  Du kan även fylla i kontaktformuläret längst ner på sidan. 

  LÄS OM TJÄNSTERNA NEDAN

  Inhoppare – extrajobb under våren 2023

  + (sommarjobb)2023

  Om tjänsten:

  Det är en flexibel tjänst, där du kan bli inring vid behov. Men även stå på schemat för dagar då det behövs extra personal. Arbetsuppgifterna blir främst att diska, torka av och duka om bord, ta hand om gäster, servera mat och dryck och liknande.

  Vem är du:

  Du är allt mellan 15-103 år gammal, bor i Kullabygden och kan ta dig till Krukmakeriet relativt fort. Du vill gärna jobba extra på helger kvällar och lov, och vill ha ett sommarjobb. Du som person är glad och positiv med hjärtat på rätt ställe. Du är inte rädd för att ta i, och har alltid 100% koll på gästen, och sätter denne i fokus. Du är villig att lära dig mycket nytt och utvecklas under din tid här på Krukan. Du är flexibel med tider, stresstålig och noggrann.

  Känns detta som du? Tveka inte på att skicka in din ansökan till jobb@mollekrukmakeri.se

  Ska bli roligt att höra från dig!

  Service-personal – sommarjobb 2023

  Om tjänsten:

  Det är en tjänst med 100% gästfokus. Du jobbar som en guide för dina gäster, för att skapa den bästa upplevelsen möjligt. Du tar med dig gästen från den grå vardagen på kontoret, och börjar med att paketera deras resa under besöket här hos oss. Anpassa sig efter behov och önskemål, och läser av vad som önskas idag. Från en liten starter kombinerat med rätt dryck, till huvudrätten, dessert och en liten espresso con panna på det. Och det roligaste av allt är att det gästen kommer komma ihåg är dig. För det var du som var skillnaden mellan en snabb middag efter jobbet till en resa genom smaker, upplevelser och känslan av att vara någon helt annan stans än just hemma för bara en liten stund. Det är du som guidat gästen till upplevelsen, som gör att de kommer tillbaka för samma känsla.

  Vi har öppet från tidig morgon till sena kvällen, så arbetstiderna kan variera från 07:00-02:00.

  Kunskaper inom mat och dryck är inget måste, utan det lär du dig på plats.

  Vem är du:

  Du är allt mellan 18-103 år gammal.

  Du är en social, och öppen person som inte är rädd för att bjuda på dig själv. Du har ett öga för detaljer och ser vad som behövs göras. Du är öppen för kunskap och utveckling, och är beredd på en skola inom service-välden på Krukan. Du är inte rädd för att ta i, och är flexibel för omställningar.

  Det är viktigt att du känner dig stresstålig, och är beredd på en del svettiga dagar. För det blir det en del här. Du är lösningsorienterad, och sätter alltid gästen i högsta fokus.

  Känns detta som du? Tveka inte på att skicka in din ansökan till jobb@mollekrukmakeri.se

  Ska bli roligt att höra från dig!

  Diskare/Runner - sommarjobb 2023

  Om tjänsten:

  Arbetsuppgifterna handlar om att hålla verksamheten flytande. Alltså, fixa det som egentligen inte syns på utsidan, men som är så uppskattad och behövligt. Som diskare/runner så tar du hand om all disken, serverar mat och dryck, torkar a bort, dukar om bord, fyller på kylar, gör småsysslor i köket mm. Det är ett lärorikt och roligt jobb som kräver fullt fokus på uppgiften. Det är flexibelt och varierande i arbetsuppgifterna.

  Vem är du:

  Du är allt mellan 15-103 år gammal.

  Du är noggrann, stresstålig och snabb som en vessla. Du är en ansvarsfull person, som ser vad som behövs göras. Du är social, öppen och glad. Du har gästernas behov högst upp på din prioriteringslista. Det är viktigt att du trots din effektivitet tar dig tiden att hälsa på alla gäster som du går förbi, och svarar på frågor om det är någon som undrar något.

  Du är stresstålig, och är beredd på att jobba hårt och ha riktigt kul samtidigt.

  Känns detta som du? Tveka inte på att skicka in din ansökan till jobb@mollekrukmakeri.se

  Ska bli roligt att höra från dig!

  Kökspersonal – sommarjobb 2023

  (med möjlighet till förlängning)

  Om tjänsten:

  Det är en flexibel tjänst, med mycket olika delar att lära sig. Dels vårt hantverk pizza napoletana, sedan har vi även vårt startes och huvudrättskök, dessertkök och frukostkök. En tjänst där mycket ny kunskap krävs, och där man som person är villig att lära sig nytt.

  Vi har öppet från tidig morgon till sena kvällen, så arbetstiderna kan variera från 06:00-02:00.

  Vi jobbar i team och värdesätter kommunikationen mellan de olika avdelningarna högt.

  Arbetsuppgifterna handlar främst om att lagar mat för sittande gäster, men även mycket prepp för nästkommande dag, bakning, städning mm.

  Hos oss stänger köket aldrig, vi lämnar ingen hungrig i dörren coh det blir aldrig fullbokat. Gästerna får sitta inne hos dig vid spisen om det krisar.

  Vem är du:

  Du är allt mellan 15-103 år gammal.

  En glad person, som inte planerar att gömma dig bakom spisen hela livet utan ändra uppskattar kontakten med gästerna och interaktion med andra människor. Det är viktigt att du är kommunikativ, och kan hålla en god kommunikation med andra kollegor. Du är stresstålig, välplanerad och organiserad som person. Du gillar att hålla rent och snyggt kring dig, och gör det som behövs för att underlätta arbetet.

  Du är beredd på hårt arbete, massor av skratt (ibland blir det dans i köket) och att laga god mat!

  Du tänker alltid ett steg framåt, vad behövs göras och hur gör vi det lättast. Förkunskaper och erfarenhet är alltid ett plus, men har du inte det så kan vi alltid lära upp dig på plats.

  Du är beredd på hårt arbete, mycket jobb, massor av skratt och dans i köket!

  Känns detta som du? Tveka inte på att skicka in din ansökan till jobb@mollekrukmakeri.se

  Ska bli roligt att höra från dig!

  Kontaktformulär

  Ange den information som krävs. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

  Krukmakeri

  Vid foten av kullaberg, i byn Mölle, ligger sedan 1997 krukmakeriet som står för det irrationella, långsamma och kanske något motsträviga. Ty i dessa tider när svensk industri fått för sig att den enda möjliga vägen är att producera mest möjligt, billigast möjligt och helst på andra sidan planeten, strävar vi envetet åt motsatta hållet.

  Läs mer

  Instagram @mollekrukmakeri

  Webbplats www.mollekrukmakeri.se använder cookies. Mer information.