JOBBA HOS OSS

  Möller Krukmakeri

  Mölle hamnalle 9

  26377 Mölle 0709740820

  mollekrukmakeri.se

  Vi söker :

  Kock

  Jahapp vi söker folk vi också.... fast för en lite längre säsong kanske. Den börjar 1 januari och slutar den siste december.
  Alltså vi önskar oss en god kollega, en trollkarl/kvinna med ett patologiskt intresse för mat, och kunskap eller iallafall en brinnande önskan om densamma. En människa som vill stanna o slå rot i Kullabygden. En heltid eller en deltid eller en deltid med flex uppåt så mkt som denna människa själv vill.
  Men vad ska denna trollkarl/trollpacka göra då? Jo konstnärligt driva ett dagkök och kanske(om det visar sig att du är en ledaretyp) leda 2 andra kockar samt ansvara för ett starterkök ( ett slags tapas/förrättskök). Alltså mest dagarbete faktiskt. Men det finns fler kök i huset, ett frukostkök, ett fikakök och ett cateringkök samt ett kvällskök som alltid serverar toknördad pizza napoletana.
  Det finns en stor stab goda kollegor (ca 20 heltider i snitt över året och det dubbla under sommaren). På vintern kan det komma 15 gäster en dag i januari men samtidigt kan det braka till vissa sommardagar med uppemot 1000 sittande gäster, vilket alltid går galant för vi har övat i 25 långa år så vi är redo för batalj!. Hajar du? hos oss stänger köket aldrig, vi lämnar ingen hungrig vid dörren och det blir aldrig fullbokat. Dom får sitta i köket om det krisar... Gästerna är inte fienden utan förutsättningen för vår lilla existens. Vi fixar det alltid men det är förstås en stor logistisk utmaning att hålla kvaliteten i varje stund, 365 dagar per år. Så om du vill jobba MED oss så måste du behärska lugnet hos ett isberg och ha Julius Caesars strategiska sinne. Du måste tåla kaos och se problem som tekniska utmaningar som ska lösas och elimineras. Och vad vill vi då, vi andra, dina eventuella kollegor? Vi vill ha kul på jobbet alla dagar året runt och vi vill att våra gäster ska lämna oss med ett leende på läpparna och bara drömma om att få komma åter. Och vi vill servera mat som chockar och skakar om våra gäster.
  En speciell inriktning? nää vi gapar över stort o smått, åt höger o vänster i en salig soppa. Och det är just där trollpackan kommer in i bilden! Som den nya jedi-kraften visar du fotfolket allt det magiska som finns i den omedelbara och hemnära gastronomin. Vi lagar helt enkelt vanlig ovanlig mat åt vanligt folk precis som vanligt. Och till ovanligt vanliga priser...
  Att ha råd att servera ovanlig mat löser vi genom att ha fler kök i huset, kök som serverar mer vanlig än ovanlig mat och även genom att ge våra gäster chansen att handla mer än bara en maträtt. Alltså vi har en restaurang, en cateringverksamhet, ett krukmakeri och ett litet lägenhetshotell och en klädbutik. Knasigt? nää många ben att stå på i glesbygd vid vägs ände är ett måste annars överlever man inte. Och så måste det finnas mat till alla smaksinnen och plånböcker. Till adelsmän o bondläppar, veganer, talibaner, stockholmare och vanligt folk. Fine dining till få, plaindining till många och pizza napoletana till alla:) Och musik o stämning. Multikultiflexispagatrestaurante. Finns alltså en tjänst som kockstjärna och andlig ledare, lön efter meriter, FORA etc. ,superflexibelt schema osv. men givetvis benhårt arbete med massor av hinder och motgångar men ännu fler framgångar. Boende finns ev i vårt lägenhetshus. Vi håller till i byn Mölle vid Kullabergs fot. Ett litet paradis i Kullabygden.
  Kolla gärna in vårt instakonto om du vill se hur vardagen ter sig https://www.instagram.com/mollekrukmakeri/

  Pizzabagare 
  Finns en säsongsanställning för 2022 med möjlighet till förlängning. Arbetsplats Mölle Krukmakeri
  Deltid 50%med flex upp till heltid eller mer fram till 220701. Heltid med flex upp till 130% 220701-221001
  Därefter finns ev. möjlighet till förlängning och ev fast tjänst
  Tjänsten innebär att du arbetar i ett team med 2-5 personer på lågsäsong, och 10—15 personer under högsäsong. Du tränas upp av erfarna pizzaiolos som kan det lite udda område inom gastronomin som kallas för Pizza Napoletana. Arbetet är mycket flexibelt och av och till arbetar vi med vitt skilda uppgifter från men givetvis handlar det om hantverket kring Pizza Napoletana till allra största del. Vi sköter också ett parallellt tapas/förrättskök samt hjälper till i servisen så snart vi har en lucka.
  Arbetstiderna är mestadels förlagda till vardagskvällar samt helg 10-24. Givetvis arbetar man inte 10-24 men det är intervallet där vi arbetar med Pizza Napoletana. Alltså massor av helger och kvällar.
  Arbetet innebär stora krav på förmågan att arbeta tillsammans med andra. Vår jobb är ett extremt teamwork och en ensamvarg har ingen plats hos oss. Nej vi som jobbar på krukmakeriet är väldigt beroende av varandra och utan den symbios som uppstår när alla tar sitt arbete på allvar och verkligen levererar kan vi inte leverera en suverän upplevelse för våra gäster. Och det är det som är målet:)!
  Vi är många nationaliteter och med vitt skild bakgrund. Män, kvinnor, kristna, muslimer osv. Men det spelar ingen som helst roll och vållar sällan några problem eftersom vi alla är jämlikar på jobbet. En ömsesidig respekt för varandra är en enkel förutsättning.
  Under vissa tider utsätts vi för ganska stor stress när besöksantalet skenar och beställningarna haglar. Detta måste du lära dig hantera direkt och om det är så att du vet med dig att stress påverkar dig negativt så är kanske inte detta ett jobb för dig. För vissa människor är stress inte nödvändigtvis negativt alltid utan vi i teamet brukar ha väldigt roligt i kampen mot tiden.
  Lön enligt HRF eller förhandlad utifrån meriter. Vi är anslutna till FORA och alla anställda omfattas av deras pensions och försäkringsavtal. OB-tillägg tillämpas ej.
  Även om vi arbetar inom en säsongsbaserad näringsgren så är vi inte ett säsongsföretag i den bemärkelsen. Vi arbetar hårt under sommaren för att kunna hålla öppet resten av året. Alltså håller öppet alla årets dagar och kan erbjuda våra anställda arbete i olika grad året om.

  Servispersonal / bartender 

  Deltid/Heltid/Timmar/Säsong med möjlighet till förlängning och ev fast tjänst.

  Vår säsong håller egentligen på från den 1 januari t.om den siste december. Självfallet är det inte lika mycket att göra en tisdag i januari som vi har en lördag i juli. Men vi arbetar hårt och mycket under sommrarna för att vi ska kunna hålla öppet även de andra dagarna under året då regnet, snön och blåsten dominerar istället för solen och värmen. Därför finns det möjlighet till jobb året runt för den rätte.

  Vi behöver fler servis-kollegor. Du kommer jobba i ett team med kockar, pizzaiolos, diskare, runners, keramiker, hundar som alla sammansvetsas av jävlar annama och samarbete. Du är en social, glad och serviceinriktad person med passion för att ge dina gäster den bästa möjliga upplevelsen. Du vill ge dina gäster en guidad tur från fördrink till avec och espresso. Gästerna är där för att träffa just dig, och du tar på dig största ansvar för att de ska lämna Mölle Krukmakeri med ett stort leende på läpparna och en önskan om att få komma tillbaka snart igen. Det är viktigt att du känner att du skulle klara av en ganska stor mängd stress. Besökssiffrorna tickar på, antalet bord att servera blir fler, och här är det viktigt att du kan hålla ett lugn. Du kommer att lära dig hur du hanterar stress, och ofta kan det bli någonting ganska bra av det i slutändan.

  Arbetet kräver att du är en samarbetsvillig person som lägger stor vikt i dina kollegor. Du är i ständigt behov av dem och dem är i ständigt behov av dig. Vi gör allting tillsammans, och det finns ingenting som heter ”Det är inte mitt jobb”. Vi är alla engagerade i arbetet på en hög grad, och vi tar jobbet för största allvar, det är någonting som vi önskar av alla våra kollegor.

  Du behöver inte direkt någon tidigare erfarenhet. Du kommer bli upplärd på plats att bli den vassaste servitris/servitör som någonsin stått i ett par skor. Bara du har lusten, drivet och ett genuint leende på läpparna så kommer detta bli riktigt roligt.

  Vi är många nationaliteter med helt olik bakgrund från den som din kollega har. Det spelar ingen roll var du kommer ifrån, vem du tror på eller vilken smak på glassen du tycker bäst om. Det viktigaste är att vi alla är jämnlikar på jobb, och att vi visar en ömsesidig respekt för varandra.

  Lön efter HRF eller förhandlad lön utifrån meriter. Vi är anslutna till FORA och alla anställda omfattas av deras pensions och försäkringsavtal. OB-tillägg tillämpas ej.

   

  Runners / diskare
  Finns en säsongsanställning för 2022 med möjlighet till förlängning. Arbetsplats Mölle Krukmakeri
  Deltid flex upp till heltid eller mer fram till 220701. Heltid med flex upp till 130% 220701-220901 Därefter finns ev. möjlighet till förlängning.
  Tjänsten innebär att du arbetar i ett team med 2-5 personer på lågsäsong, och 10—15 personer under högsäsong. Du tränas upp av erfarna kollegor och du kommer arbeta inom flexibelt inom hela köket men kanske mest med disk. Du kommer också lära dig att arbeta i service. Detta därför att vi vill se till att du har en roll som är flexibel och nyttig. Kan du arbeta inom flera grenar av företaget är du en större tillgång och får då bättre möjlighet att utvecklas
  Arbetstiderna är dagar o kvällar mån-söndag. En heltid motsvarar 40h.
  Arbetet innebär stora krav på förmågan att arbeta tillsammans med andra. Vår jobb är ett extremt teamwork och en ensamvarg har ingen plats hos oss. Nej vi som jobbar på krukmakeriet är väldigt beroende av varandra och utan den symbios som uppstår när alla tar sitt arbete på allvar och verkligen levererar kan vi inte skapa en suverän upplevelse för våra gäster. Och det är det som är målet:)! Som diskare är du en viktig kugge i maskineriet.
  Vi är många nationaliteter och med vitt skild bakgrund. Män, kvinnor, kristna, muslimer osv. Men det spelar ingen som helst roll och vållar sällan några problem eftersom vi alla är jämlikar på jobbet. En ömsesidig respekt för varandra är en enkel förutsättning.
  Under vissa tider utsätts vi för ganska stor stress när besöksantalet skenar och beställningarna haglar. Detta måste du lära dig hantera direkt och om det är så att du vet med dig att stress påverkar dig negativt så är kanske inte detta ett jobb för dig. För vissa människor är stress inte nödvändigtvis negativt alltid, utan vi i teamet brukar ha väldigt roligt i kampen mot tiden, även om svetten lackar o hjärtat klappar...
  Lön enligt HRF eller förhandlad utifrån meriter. Vi är anslutna till FORA och alla anställda omfattas av deras pensions och försäkringsavtal. OB-tillägg tillämpas ej.
  Även om vi arbetar inom en säsongsbaserad näringsgren så är vi inte ett säsongsföretag i den bemärkelsen. Vi arbetar hårt under sommaren för att kunna hålla öppet resten av året. Alltså håller öppet alla årets dagar och kan erbjuda våra anställda arbete i olika grad året om.
  Du måste behärska Engelska eller Svenska.


  Skicka in din anökan till jobb@mollekrukmakeri.se eller fyll i formuläret här nedan.

  Skriv gärna vilken tjänst som du söker. 

  Vi hörs!

  Kontaktformulär

  Ange den information som krävs. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

  Krukmakeri

  Vid foten av kullaberg, i byn Mölle, ligger sedan 1997 krukmakeriet som står för det irrationella, långsamma och kanske något motsträviga. Ty i dessa tider när svensk industri fått för sig att den enda möjliga vägen är att producera mest möjligt, billigast möjligt och helst på andra sidan planeten, strävar vi envetet åt motsatta hållet.

  Läs mer

  Instagram @mollekrukmakeri

  Webbplats www.mollekrukmakeri.se använder cookies. Mer information.