Bo på Krukan

  BANANEN, JUPITER eller CAMPING

  Välkomna att boka ett utav våra enkla, charmiga boenden med tillgång till trädgård och fantastisk natur. Och vem vill inte bo granne med ett Krukmakeri-café-restaurang-pizzeria?

  Bananen och Jupiter hyrs ut per natt och veckovis. För att boka lägenheterna går du in på vår sida på airbnb. Där kan du även få mer information om lägeneheterna och se lite roliga bilder. 

  -BANANEN

  Länk till bokning av BANANEN via airbnb:

   https://www.airbnb.se/rooms/45278397?source_impression_id=p3_1603278760_2%2BgSLZNPNkoZ2g6u 

  Bananen är en mindre lägenhet i byggnaden precis bakom Krukmakeriet. Byggherren målade hela spektaklet gult varför den genast döptes till "Bananen" i folkmun. Här finns ett litet trinettkök, dusch och toalett. Hyser 2-4 personer. 


  -JUPITER

  Länk till bokning av JUPITER via airbnb:

  https://www.airbnb.se/rooms/45272958?source_impression_id=p3_1603278873_IU9smoOrDQp4dQ6C 

  Även denna lägenhet är belägen omedelbart bakom Krukmakeriet. Hyser 2-5 personer (dubbelsäng, våningssäng samt två fällsängar)Kök, toalett, dusch och matsal.

  Om du har några frågor är du varmt välkommen att skicka ett mejl till: info@mollekrukmakeri.se 

  VI SES!!  Krukmakeri

  Vid foten av kullaberg, i byn Mölle, ligger sedan 1997 krukmakeriet som står för det irrationella, långsamma och kanske något motsträviga. Ty i dessa tider när svensk industri fått för sig att den enda möjliga vägen är att producera mest möjligt, billigast möjligt och helst på andra sidan planeten, strävar vi envetet åt motsatta hållet.

  Läs mer

  Instagram @mollekrukmakeri

  Webbplats www.mollekrukmakeri.se använder cookies. Mer information.