Bo på Krukan

  BANANEN, JUPITER eller CAMPING

  Välkomna att boka ett utav våra enkla, charmiga boenden med tillgång till trädgård och fantastisk natur. Och vem vill inte bo granne med ett Krukmakeri-café-restaurang-pizzeria?

  Bananen och Jupiter hyrs ut veckovis.

  Weekly rentals for Bananen and Jupiter.

  -BANANEN

  Uthyrt (söndag-söndag):

  v.26-31 (22 juni - 2 augusti)

  Bananen är en mindre lägenhet i byggnaden precis bakom Krukmakeriet. Byggherren målade hela spektaklet gult varför den genast döptes till "Bananen" i folkmun. Här finns ett litet trinettkök, dusch och toalett. Hyser 2-4 personer. 
  Att kunna övernatta på norra hemisfärens mysigaste krukmakeri är nytt för sommaren 2020 och vi beräknar att kunna börja hyra ut från den 22 juni. Förfrågan om boende skickas till info@mollekrukmakeri.se


  -JUPITER

  Uthyrt (söndag-söndag):

  v.28 (6-10 juli)

  v.29 (10-19 juli)

  v.30 (19-26 juli)

  v.31 (26 juli - 2 augusti)

  v.32 (2-9 augusti)

  Även denna lägenhet är belägen omedelbart bakom Krukmakeriet. Hyser 2-5 personer (dubbelsäng, våningssäng samt två fällsängar)Kök, toalett, dusch och matsal.

  Att kunna övernatta på norra hemisfärens mysigaste krukmakeri är nytt för sommaren 2020 och vi beräknar att kunna börja hyra ut från den 28 juli. Förfrågan om boende skickas till info@mollekrukmakeri.se  Krukmakeri

  Vid foten av kullaberg, i byn Mölle, ligger sedan 1997 krukmakeriet som står för det irrationella, långsamma och kanske något motsträviga. Ty i dessa tider när svensk industri fått för sig att den enda möjliga vägen är att producera mest möjligt, billigast möjligt och helst på andra sidan planeten, strävar vi envetet åt motsatta hållet.

  Läs mer

  Instagram @mollekrukmakeri

  Webbplats www.mollekrukmakeri.se använder cookies. Mer information.