ÖPPETTIDER

  VAR HÄLSADE ALLIHOPA!

  Här håller vi öppet ÅRET RUNT, orkaner och solstormar till trots!

  (Ja, även under rådande omständigheter...)

  HEJ DU GAMLE GOE!

  Vi är lite oroliga för er som är lite äldre eller sjuka, vi tänker att ni kanske ska vara lite försiktiga i dessa tider… Sitt gärna utomhus om möjligt, och gärna med lite avstånd till era medmänniskor, vi kan svepa in er i varma filtar om ni fryser:) och om ni vill så kan vi ta er beställning vid bordet.

  HEJ DU INTE FULLT SÅ GAMLE,

  MEN SNUVIGE!

  Du ska nog stanna hemma och vänta lite under dunbolstren innan du kommer hit:)

  OCH TILL ALLA ER MED LÄTTARE 

  KLAUSTROFOBI:

  Vi har öppet som vanligt alla dagar och man kan FÖRSTÅS få togo/hämt-mat tex pizza och ta sig en härlig picknick på berget eller så och bortsett från lördag o söndag så är det väldigt lugnt o skönt o ensamt här på Krukan så om ni är sugna så är vardagarna ett hett tips här vid vägs ände:)

  OPEN EVERY/VARJE DAG från kl.09.00

    LUNCH   KRUKMAKERI

  NAPOLITANSK PIZZA från kl.17.00 vissa dagar, andra dagar hela dagen och vissa dagar i kombination med kockens favoiträtter från lunch-köket!

  WELCOME!

  Hitta till krukan

  Krukmakeri

  Vid foten av kullaberg, i byn Mölle, ligger sedan 1997 krukmakeriet som står för det irrationella, långsamma och kanske något motsträviga. Ty i dessa tider när svensk industri fått för sig att den enda möjliga vägen är att producera mest möjligt, billigast möjligt och helst på andra sidan planeten, strävar vi envetet åt motsatta hållet.

  Läs mer

  Instagram @mollekrukmakeri

  Webbplats www.mollekrukmakeri.se använder cookies. Mer information.