JOBBA HOS OSS

  Vi är ett gäng glada kollegor som alltid är på jakt efter fler! 

  Känner du själv att du är en person som har stor känsla för service, och vill vara en del av Mölle Krukmakeri. Då tycker vi att du ska läsa vidare här och kanske även skicka in en liten ansökan till jobb@mollekrukmakeri.se 

  Vi är ju mer eller mindre mångsysslare, som håller öppet året runt. 

  Vi driver krukmakeri, restaurang, cafe, hotell och klädesbutik. Och detta gör vi allihopa tillsammans. 

  En dag mitt i vintern kan vi vara själva här ute, kanske möjligtvis 2 gäster som knatar in på en pizza frammåt kvällen. Men under sommarhalvåret så vet vi inte riktigt vad ensamma betyder, för då är här fullt med folk och galej varje dag. Det gäller att kunna växla mellan högt och lågt tempo, vara berädd på masso jobb och vara berädd på varierande arbetsuppgifter. Kanske att kocken får måla om trädgårdstolarna medans soppan står och puttrar på spisen och kanske att keramikern får hoppa in i hjälpa till i serveringen när det krisar. 

  Vi är helt enkelt ett ställe där vi alla jobbar för Mölle Krukmakeri, och för att kunna vara ett ställe som har öppet 365 dagar om året. 

  Så är du intresserad av keramik och mat, har känsla för service och vill vara med på våran resa. Så tveka inte på att skicka iväg en ansökan. Hoppas att vi hörs! 

  jobb@mollekrukmakeri.se 

  DU KAN OCKSÅ FYLLA I KONTAKTFORMULÄRET HÄR NEDAN :)

  Kontaktformulär

  Ange den information som krävs. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

  Krukmakeri

  Vid foten av kullaberg, i byn Mölle, ligger sedan 1997 krukmakeriet som står för det irrationella, långsamma och kanske något motsträviga. Ty i dessa tider när svensk industri fått för sig att den enda möjliga vägen är att producera mest möjligt, billigast möjligt och helst på andra sidan planeten, strävar vi envetet åt motsatta hållet.

  Läs mer

  Instagram @mollekrukmakeri

  Webbplats www.mollekrukmakeri.se använder cookies. Mer information.