Lunch

  VÄLKOMNA på lunch (tidig som sen, pizzerian börjar kl.17.00)!

  Det går även utmärkt att ta med sig hem eller bort eller vart man nu skall någonstans...

  Beställ på plats eller slå oss en pling!

  042-347991

  Vi serverar lunch alla årets dagar och det finns både kallt och varmt. Precis som de flesta nordbor är du säkert rädd att du inte ska bli mätt men lugn bara lugn, vi har 100% mättgaranti! Vår meny varierar över året men stående inslag, sedan 20 år, är vår Tomatsoppa. Vintertid är det mycket grytor och när primörerna börjar tuta i april driver vi ofta över åt det vegetariska. Är det annorlunda? Ja. Är det mycket pyttipanna? Nä det är det inte:) Most welcome!

  Välkomna till cyberbokningen! Dagtid bokar du för vår lunch-a-la-carte-meny och/eller cafè men klockan 17.00 byter vi skepnad och börjar dänga Pizza Napoletana . Alltså ett totalt menyskifte men mer om detta under "MAT" på hemsidan. Om det verkar vara fullbokat kan du alltid ringa på 042-347991 så kan vi nästan alltid klämma in er. Vi har nämligen ett antal bord som är reserverade för drop-in. Observera att vår lilla restaurang har "högt i tak" men den är i övrigt lika trång som en bodega i Caracas, och ungefär lika tyst o lugn.

  Krukmakeri

  Vid foten av kullaberg, i byn Mölle, ligger sedan 1997 krukmakeriet som står för det irrationella, långsamma och kanske något motsträviga. Ty i dessa tider när svensk industri fått för sig att den enda möjliga vägen är att producera mest möjligt, billigast möjligt och helst på andra sidan planeten, strävar vi envetet åt motsatta hållet.

  Läs mer

  Instagram @mollekrukmakeri

  Webbplats www.mollekrukmakeri.se använder cookies. Mer information.