Klackarna i det equadorianska taket

  Klubb Kastrull goes Ecuador

  14 Mar

  Den arme frusne, huttrande Kocken Gustavo anländer i morgon till Mölle och påbörjar sina förberedelser inför den stora kvällen! Gustavo är inte bara en rolig kille med vit kockmössa som svajar betänkligt i den styva kuling som skakar vår vackra bygd, nej han är också kakaoodlare i 5:e generationen eller nåt åt det hållet. Familjen odlar kakao i världsklass och om detta hoppas vi både få höra o smaka lite under kvällen! Missa nu inte denna unika möjlighet att träffa en livs levande kock från de dimhöljda bergens kakaoplantager! Och nej, det smakar inte alls som hemma:) 

  MOST WELCOME ALLIHOPA! 

  Nedan synes menyn! Ser ut att bli 5 rätters?

  För er som missat det är Clubben en slags matklubb utan medlemsskap för alla oss som har svårt att acceptera det faktum att det inte är lördag hela veckan. Clubben infaller alltid på lillesöndag nämligen torsdagar. Då e det rejält tråkigt i Teckomatorp o i resten av Skåneland, alltså lagar vi otippad mat som ska slå undan benen på er och levererar musik från hela världen bara rätt ut i ödemarken o mitt o rätt ner i Mölle vid vägs ände:)

  Missa inte denna garanterat hejdundrande tillställning utan boka gärna här!

  eller ring 042-347991

  Krukmakeri

  Vid foten av kullaberg, i byn Mölle, ligger sedan 1997 krukmakeriet som står för det irrationella, långsamma och kanske något motsträviga. Ty i dessa tider när svensk industri fått för sig att den enda möjliga vägen är att producera mest möjligt, billigast möjligt och helst på andra sidan planeten, strävar vi envetet åt motsatta hållet.

  Läs mer

  Instagram

   Webbplats www.mollekrukmakeri.se använder cookies. Mer information.