TORSSON - MÖLLE KRUKMAKERI

  Published 28.07.2022.

  det makalösa bandet med rötterna i klippans absoluta centrum kommer till periferins absoluta centrum! biljetter köps via tickster. Detta är en friluftskoncert och paraply kan behövas. Ingen bordsbokning möjlig efter 17.30 denna kväll.

  20 Aug

  Mer än 45 år har gått sedan Torsson gjorde sin scendebut inför en publik på tre personer på Lilla Teatern i Lund. Det blev starten på hobbybandet Torssons karriär. Torsson är ett av de få svenska banden från det sena 70-talet som fortfarande ger ut plattor och åker land och rike runt. Senaste plattan Sol och Måne kom i augusti 2020 och nu är bandet igång med att repa in nytt material och med lite tur kan det bli ett nytt album 2023. Missa inte när ”Det fjärde bästa bandet i Lund” kommer till Krukmakeriet i Mölle den 20 augusti och bjuder på en blandning av gamla favoriter och framtida hits.

  Medlemmar: Bo Åkerström – sång, gitarr Dan Persson – bas, sång Michael Sellers – gitarr, sång Rikard Swärdh – trummor Thomas Holst – gitarr, keys, sång

  Obs! Det går det inte att reservera bord för kvällen, utan det är först till kvarn som gäller för att lägga beslag på sittplatser vid bord. I övrigt ståplats. Krukans fenomenala meny av mat och dryck tillhandahålles såklart. Konserten sker utomhus och skulle det komma regn finns det skydd under större parasoller i delar av trädgården, men ta med paraply för att vara på den säkra sidan. Insläpp 19.30, konserten börjar 20.00.

  KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR ATT BOKA BILJETTER:

  https://www.tickster.com/sv/events/wp7zb6k747c0xb9/2022-08-20/torsson-molle-krukmakeri?fbclid=IwAR2dNJvbTBqvgYdcHQ415BE_XbhRHlO5WX2C7mMW_bg2LnRVrbHgw2Z2mcA

  Krukmakeri

  Vid foten av kullaberg, i byn Mölle, ligger sedan 1997 krukmakeriet som står för det irrationella, långsamma och kanske något motsträviga. Ty i dessa tider när svensk industri fått för sig att den enda möjliga vägen är att producera mest möjligt, billigast möjligt och helst på andra sidan planeten, strävar vi envetet åt motsatta hållet.

  Läs mer

  Instagram @mollekrukmakeri

  Webbplats www.mollekrukmakeri.se använder cookies. Mer information.