ÅRETS LOKALA HJÄLTE 2023 - rösta!

  VI ÄR NOMINERADE TILL 

  ICAs Entreprenörspris 2023

  Vi har fått äran att bli nominerade tillsammans med 4 andra företag i Sverige som årets lokala hjälte 2023. Nu är det upp till alla er härliga gäster och kunder som kommer och besöker oss att rösta på vem av oss fyra du tycker förtjänar Icas Entreprenörspris 2023. Hade ni lagt er röst på oss så blir vi super glada!

  HÄR NEDAN FINNS EN LÄNK DÄR NI KAN RÖSTA 

  https://www.icagruppen.se/entreprenorspriset-2023/rosta/ 

  Mölle Krukmakeri

  Lisa Wohlfahrt & Albert Jacobson, Mölle
  Som 25-årig och nyexaminerad keramiker startade Lisa Wohlfahrt vad som skulle komma att bli Mölle Krukmakeri. Bara ett par år senare anslöt sig maken Albert Jacobsson. Tillsammans förvandlade de verksamheten, som till en början endast var ett blygsamt, sommaröppet krukmakeri, till att bli ett mångfacetterat centrum för hantverk, kreativitet, mat och upplevelser som rullar på året runt.

  Krukmakeri

  Vid foten av kullaberg, i byn Mölle, ligger sedan 1997 krukmakeriet som står för det irrationella, långsamma och kanske något motsträviga. Ty i dessa tider när svensk industri fått för sig att den enda möjliga vägen är att producera mest möjligt, billigast möjligt och helst på andra sidan planeten, strävar vi envetet åt motsatta hållet.

  Läs mer

  Instagram @mollekrukmakeri

  Webbplats www.mollekrukmakeri.se använder cookies. Mer information.